Anunțuri

Alegeri pentru functiile si structurile de conducere de la nivelul departamentelor, facultatii si universitatii, mandatul 2019-2023

Calendarul alegerilor  Calendar alegeri 2019 -2023
______________________________________________________________________________

DEPARTAMENTUL DE GEOFIZICA al Facultatii de Geologie si Geofizica

anunta disponibilitatea a 12 locuri de munca in cadrul companiei PROSPECTIUNI S.A. – Bucuresti. Job-urile includ pozitii de inginer geofizician responsabil cu achizitia si procesarea datelor seismice.

Absolventii din 2019 ai specializarii Geofizica si absolventii din 2019 ai programului de Master “Applied Geophysics” care doresc sa candideze pentru job-urile respective pot trimite CV-urile pe adresele de e-mail:  bogdan.niculescu@upcmail.ro (Conf. dr. ing. Bogdan Niculescu) si andreigina@yahoo.com (Lect. dr. ing. Gina Andrei) pana pe data de 1 august 2019.

Deasemenea, absolventii din ultimii cativa ani pot sa isi exprime interesul pentru a ocupa o pozitie in cadrul companiei.


DEPARTAMENTUL DE GEOFIZICA al Facultatii de Geologie si Geofizica

anunta disponibilitatea a 12 locuri de munca in cadrul companiei de servicii pentru industria de petrol si gaze WEATHERFORD – Ploiesti. Job-urile respective includ atat pozitii de Field Engineer (inginer pe statii de carotaj geofizic pentru operatiuni in sonde netubate si tubate) cat si pozitii de Log Analyst / Petrofizician (interpretarea complexa a diagrafiilor geofizice).

Absolventii din 2019 ai specializarii Geofizica si absolventii din 2019 ai programului de Master “Applied Geophysics” care doresc sa candideze pentru job-urile respective pot trimite CV-urile in limba engleza pe adresele de e-mail:  bogdan.niculescu@upcmail.ro (Conf. dr. ing. Bogdan Niculescu) si andreigina@yahoo.com (Lect. dr. ing. Gina Andrei) pana pe data de 1 septembrie 2019. Interviurile vor avea loc in cursul lunii septembrie 2019.


Program Internship

Agenția de Recrutare “Professional”  are în desfășurare un proces de recrutare pentru un program de Internship plătitOpen4YOU, în colaborare cu OMV Petrom, având mai multe poziții deschise, în mai multe locații din țară, iar printre altele există un număr de locuri destinat studen’ilor ce urmează cursuri  pe specializările Geologie/Inginerie geologică/Geofizică – București și Buzău.

Suntem în căutare de persoane cu o anumită bază teoretică, pregătire formală, cu dorința de a învăța lucruri noi și de a acumula noi abilități în domeniu.

Criteriile necesare pentru a putea participa la acest proces sunt:

să fie printre cei mai buni studenți: promovabilitate 100% a examenelor și o medie de minimum 8 (opt) pe ultimul an de studiu (obligatoriu adeverința doveditoare eliberată de secretariatul facultății);

să fie stundenți în anii II, III, IV sau master.

Adresa de contact: dpopa@professional.com.ro

________________________________________________________________________
Prezentare științifică:  Imaging and tracing
___________________________________________________________________________
Interhship internațional Turcia internship internaț.Turcia
___________________________________________________________________________
Laboratorul LCA Consulting &Assistance
Angajeaza personal feminin (cu sau fara experienta) pentru activitati de birou, absolvente sau in curs de absolvire, inginer geolog/geofizician. Persoanele interesate sunt rugate sa depuna CV sau scrisoare de intentie gtfcristi@laboratorlca.ro (www.laboratorlca.ro) si sa se programeze la interviu:
Cristian Postîrnăceanu
General Manager @
Laborator Consulting & Assistance

(+40) 0726.199.777
Bdul 1 Mai Nr. 60A, 077020,
Com. Berceni, jud. Ilfov

TABERE STUDENTI 2019

Perioada de inscriere pentru studenti este 19.04-17.05.2019.

În perioada 12-21 aprilie 2019, Asociația Studenților din Universitatea din București organizează festivalul studențesc ASUBfest, unul dintre cele mai ample proiecte dedicate studenților UB.

ASUBfest este un festival cultural-educativ dedicat studenților, care încorporează o serie de evenimente culturale, artistice și de dezvoltare personală, menite să schimbe modalitățile de petrecere a timpului liber.

https://www.unibuc.ro/2019/a-inceput-asubfest-festivalul-studentilor-universitatii-din-bucuresti

________________________________________________________________________

Compania GEOLOG – Surface Logging  angajeaza absolventi si masteranzi ai Facultatii de Geologie si Geofizica pentru pozitiile de  “Mud Logger” si inginer de teren  in Romania si strainatate. Studentii din ultimul an de facultate sunt de asemenea incurajati sa aplice.

Persoana de contact:

Geol. Valentin Cojocaru (v.cojocaru@geolog.com) – District Manager – Eastern Europe.

https://www.geolog.com/

Pentru detalii consultati documentul atasat aici.


Departamentul de Geofizica va face cunoscute 2oportunitati de angajare ca Asistent Cercetare (AC – S) in cadrul Institutului Geologic al Romaniei – Observatorul Geomagnetic Surlari. Este necesar ca aplicantii sa fie geofizicieni si absolventi ai programului de Master APPLIED GEOPHYSICS sau studenti in anul II in cadrul acestui program. Persoanele interesate pot lua legatura cu Conf. dr. ing. Bogdan Niculescu (bogdan.niculescu@upcmail.ro) sau Lector dr. ing. Gina Andrei (andreigina@yahoo.com).


Firma SEARCH CORPORATION
Angajeaza INGINERI GEOLOGI cu sau fara experienta în domeniul Laboratoarelor de încercãri geotehnice. Salariu 3000 RON brut + bonuri de masa. Locatie –  localitatea Pantelimon, transport asigurat.
Cei interesati sunt rugati sa depuna CV si/sau scrisoare de intentie la adresa de mail: daniela.pop-coman@searchltd.ro,
Tel. 0727810685.

Bucharest Student Chapter

va invită la prezentarea: STRUCTURAL SETTING OF TURBIDITE SYSTEMS: A GLOBAL COMPARISON susținută de BEREND VAN HOORN  în cadrul  AAPG Visiting Geoscientist Program, care va avea loc  marți,19 Martie, 2019,  ora 16, Facultatea de Geologie și Geofizică, Bd. N. Bălcescu, București, Amfiteatrul Ludovic Mrazec (PA). Detalii aici.Firmă de servicii geotehnice angajeaza inginer geolog, cu sau fara experienta, pentru lucrul intr-un laborator geotehnic de pe Platforma Magurele (Ilfov). Detalii la nr. de telefon 0722 375 429 (ing. geol. Nedelcu Paul)


Apel umanitar – un gest de solidaritate cu colega noastra – click aici