In memoriam

 
Colectivul de cadre didactice al Facultății de Geologie și Geofizică
anunță cu adâncă durere dispariția prematură a colegei lor
lector dr. ing. geofizician Gina Andrei.
 
Sincere condoleanțe familiei !!
 

Cu adâncă durere și consternare Departamentul de Geofizică al Facultății de Geologie și Geofizică – Universitatea din București anunță încetarea din viață a colegei și prietenei noastre Lector dr. ing. geofizician Gina Andrei.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

 Transmitem familiei îndoliate întreaga noastră compasiune și susținere.

Înmormântarea va avea loc miercuri 07.07.2021, ora 11, la Cimitirul Sf. Cuvioasa Parascheva, str. Macului nr. 12, Comuna Berceni. (Waze – Strada Macului 12 Comuna Berceni) 

 Departamentul de Geofizică


Departamentul de Geofizică al Facultații de Geologie și Geofizica, Universitatea din București, anunță cu profund regret trecerea în neființă a Domnului Conf. Dr. Ing. Tudorel Orban.

Înmormântarea va avea loc miercuri 23.06.2021, ora 11 la Cimitirul Izvorul Nou – Dristor. Rămășitele pământești sunt depuse la capela cimitirului. Dumnezeu să-l odihnească!

Regrete sincere și condoleanțe familiei!


Facultatea de Geologie și Geofizică, Universitatea din București, anunță cu tristețe trecerea în neființă a celui care a fost un om de știință de o valoare incontestabilă și un creator de școală geologică, profesorul universitar Corneliu Dinu, decan al facultății în perioada 1990-2003. Transmitem sincere condoleanțe și regrete familiei îndoliate!

“Stimați colegi și colaboratori,
După cum știți, profesorul nostru, respectatul Corneliu Dinu, a plecat dintre noi pe data de 28 mai 2020. În această perioadă dificilă, mulți dintre noi suntem izolați în diverse localități, regiuni sau țări îndepărtate și nu putem să aducem respectul și condoleanțele potrivite. În același timp, credem că  trebuie început ceva pentru a păstra vie memoria profesorului nostru Corneliu Dinu, creator de școală modernă românească, un geolog structuralist, tectonician, analist de bazine de sedimentare, dar și un profesor conducător de nenumărate doctorate, manager și decan pe termen lung, unul dintre cei mai cunoscuți geologi români în comunitatea internațională din istoria recentă. Se pot face multe lucruri bune, însă trebuie început undeva.
 
Din aceste motive am creat un site web în memoria lui Corneliu Dinu, unde dumneavoastră sau oricine altcineva poate să lase un mesaj, să aprindă o lumânare, să scrie o istorie, să pună poze sau video-uri pentru a arăta respectul cuvenit. Puteți găsi acest site memorial la:
Vă încurajăm cel puțin să spuneți câteva cuvinte despre cel pe care noi îl numeam “Domnul Profesor”.” prof.dr. Liviu Matenco (Utrecht University)