Studenți

Anunțuri studenți

 

ÎNSCRIEREA ÎN ANUL UNIVERSITAR 2021 – 2022

Înscrierea în anul I LICENȚĂ se realizează la secretariatul facultății, în perioada 13 – 15.10.2021, între orele 10:00 – 15:00. La înscrierea în anul I se vor completa/elibera următoarele documente:

  1. Fișa de înscriere în an
  2. Contractul de studiu
  3. Legitimații și carnete de student

Înscrierea în anul I MASTER se realizează la secretariatul facultății, în data de 12.10.2021, între orele 10:00 – 15:00. La înscrierea în anul I se vor completa/elibera următoarele documente:

  1. Fișa de înscriere în an
  2. Contractul de studiu
  3. Legitimații și carnete de student

Înscrierea pentru anii II, III, IV LICENȚĂ și II MASTER se realizează în perioada 07 – 22.10.2021 prin șefii de grupă. Aceștia vor ridica fișele de înscriere de la secretariat, le vor împărți colegilor spre completare și semnare și le vor depune la secretariat.

 

În atenția studenților din anul I Master – EBSRM, IGGA și GBA

Cursul de ETICĂ și DEONTOLOGIE ACADEMICĂ (Prof. dr. ing. Mihai Emilian Popa) pentru studenții înscriși în anul I la programele de master EBSRM, IGGA și GBA se va desfășura online în săptămâna 04–08 octombrie 2021, orele 16:00–19:00. Limba de predare: Română.

În atenția studenților din anul I Master – Applied Geophysics

Cursul de ETICĂ și DEONTOLOGIE ACADEMICĂ (Prof. dr. ing. Mihai Emilian Popa) pentru studenții înscriși în anul I la programul de Master APPLIED GEOPHYSICS se va desfășura în săptămâna 11–15 octombrie 2021, orele 16:00–19:00, în amfiteatrul “Vasile Lăzărescu” (clădirea din Str. Traian Vuia nr. 6, lângă secretariat). Limba de predare: Engleza.

 Pagina de web a cursului este: https://mepopa.com/daeng

 

Cursuri facultative

Cererile pentru cursurile facultative se depun in perioada 01 – 08 octombrie 2021, pe adresa de email secretariatgg@unibuc.ro

 

Concurs de fotografie

Consorțiul CIVIS invită studenții la un concurs de fotografie intitulat ”How I see my Campus”. Rezultatele acestei competiții vor fi prezentate într-o expoziție dedicată fotografiilor selectate. Detalii la: https://unibuc.ro/civis-lanseaza-competitia-de-fotografii-how-i-see-my-campus/ 

 

Tabere studențești 2021

În perioada 06 – 11 iulie studenții Facultății de Geologie și Geofizică care doresc să se înscrie pentru ocuparea unui loc în taberele alocate de M.E. pentru 2021 vor depune pe adresa de e-mail: secretariatgg@unibuc.ro următoarele documente:

1. Cerere de înscriere

2. Declarație de consimțământ

 Dacă este cazul, cererea va fi însoțită de documente justificative.

 

În atenția studenților din anul 1 specializările Inginerie Geologică, Geologie și Geofizică și anul 2 specializarea Geologie

Instructajul și protecția muncii pentru activitatea practică prevăzută în planul de învățământ se vor desfășura în format fizic pe data de 7 iulie 2021, ora 10, în amf. Ludovic Mrazec (PA), imobilul din N.Bălcescu nr. 1, parter

 

Festivitate de absolvire 2021

Luni, 28 iunie 2021, ora 10:30, Aula din str.Traian Vuia nr. 6 găzduieşte festivitatea de absolvire a anului universitar 2020 – 2021. Sunt  invitate cadrele didactice şi studenţii Facultății de Geologie și Geofizică. Evenimentul se va desfășura cu respectarea măsurilor de distanțare și obligativitatea purtării măștii de protecție.

 

În atenția absolvenților (care au promovat examenul de licență/disertație în sesiunea iunie 2020)

Absolvenții sunt invitați să meargă la biroul acte de studii din cadrul Rectoratului Universității din București, Sos. Panduri, Nr. 90-91, Et. 3, pentru ridicarea diplomei de licență/master.

Program birou eliberare acte de studii:  Luni – Joi 12:00 – 14:00

ATENȚIE  – Studenții înscriși la master anul I 2020 – 2021 sunt așteptați la secretariatul facultății să aducă diploma de licență. Aceasta trebuie sa fie depusă la dosar în original, conform Regulamentului de activitate profesională a studenților.

 

În atenția studenților din anul II 2020-2021 – Inginerie Geologică

Studenții din anul II Inginerie Geologică sunt invitați să se înscrie în grupele opționale Ingineria Geologică a Resurselor – IGR și Ingineria Geologică a Mediului – IGM. În acest sens studenții vor completa cererea din fișierul atașat și o vor transmite pe email-ul secretariatului facultății secretariatgg@unibuc.ro. Termen 7 iunie 2021.
Pentru o viziune mai bună privind perspectivele de studiu ale celor două grupe opționale atașăm și prezentările departamentelor facultății: 

 

Fundația Virtute et Sapientia a Universitatii din București

În data de 22 aprilie 2021 a fost lansată Fundația Virtute et Sapientia a Universitatii din București, împreună cu primul program –  SEED menit să susțină tinerii cu potențial din medii defavorizate. Pentru implementarea acestui program sunt necesari mentori din rândul studenților UB dornici să se implice. 

 

Ghid-autentificare-studenti

Conturile instituționale ale studenților (licență+master) sunt de tipul:USER:prenume.nume@s.unibuc.ro
PAROLA: seria+nr. de buletin+*     EXEMPLU: ZZ444555*

 

S-a finalizat generarea adreselor de e-mail institutionale de tipul prenume.nume@s.unibuc.ro  pentru studenții An I Licența și Master de la Facultatea de Geologie și Geofizică.

Pentru activarea/inițializarea adreselor de e-mail, trebuie avute în vedere următoarele informații:

  1. Identificarea în ums.unibuc.ro a datelor de acces. În zona de date personale se găsesc adresa alocată de forma prenume.nume@s.unibuc.ro și datele CI din care se  formează parola pentru prima accesare (de ex. SS123456*). Nu uitați să inserați simbolul *2.
  2. Accesarea ghidului https://unibuc.ro/wp-content/uploads/2019/12/Ghid-autentificare-studenți.pdf pentru a urma pașii de activare a adresei de email.
  3. Pe baza adresei de email se pot accesa ulterior toate platformele UB la care autentificarea de realizează pe baza adresei de email instituționale.

Parola se poate reseta și recupera accesul la cont utilizând datele introduse în secțiunea “Self password reset” (adresa personală de e-mail și numărul de telefon) la prima accesare a adresei instituționale. Se apasă pe “Forgot my password ” și va primi un cod de accesare prin e-mail sau prin sms.

Studenții care întâmpină probleme în accesarea adresei de email instituționale sunt rugați să comunice care sunt dificultățile la adresa de email alexandru.zlibut@unibuc.ro

 

Informații bibliotecă

Pentru împrumuturi de cărți de la filiala BCU din facultate vă rugăm să dați mesaj la adresa de email: imprumutfiliale@bcub.ro  În mesaj vor trebui specificate: filiala și cartea/cărțile dorită/dorite.

 

Rezultatele evaluării cadrelor didactice de către studenți  

______________________________________________________________________________