Oferte locuri de muncă

DEPARTAMENTUL DE INGINERIE GEOLOGICA al Facultatii de Geologie si Geofizica anunta disponibilitatea urmatoarelor oferte de locuri de munca:

Angajează ingineri absolvenți cu aptitudini pentru fundații speciale și proiectare geotehnică.

Detalii contact:

Ing. Marian Ene

Telefon: 0730-653.900


Institutul Geologic al  României  – IGR București organizează  concurs pentru ocuparea unui post de tehnician geolog (post pe perioadă determinată 2 ani).

Dosarul de candidatură se depune personal, la sediul IGR, până pe data de 03.02.2021.

Informații suplimentare despre condițiile de participare, bibliografia de concurs și despre completarea formularelor necesare înscrierii se pot obține de la Biroul Resurse Umane, la numărul de telefon 031403410.


Postdoctoral Research Fellow in Computational and Applied Geophysics 

Job description

The successful candidate will join a team of geophysicists and a new project exploring the geothermal potential of Baia Mare region situated in the Eastern Carpathian Mountains, Romania. The project will use new and existent geophysical, geochemical and hydrogeological data for imaging and modelling in detail the geological structure and for assessing its geothermal potential. This is a collaboration with University of Bucharest (Romania), and the project is funded by the EEA grants scheme.

The postdoctoral fellow is expected to work with the new magnetotelluric data (MT) and seismic data planned to be collected in summer/autumn 2021. In addition, she/he will be part of a team that will built a regional 3D lithospheric model using various geoscientific data.

The main purpose of a postdoctoral fellowship is to provide the candidates with enhanced skills to pursue a scientific top position within or beyond academia. To promote a strategic career path, all postdoctoral research fellows are required to submit a professional development plan no later than one month after commencement of the postdoctoral period.

Details on the following link: http://www.earthworks-jobs.com/geoscience/oslo21012.html


DEPARTAMENTUL DE INGINERIE GEOLOGICA al Facultatii de Geologie si Geofizica anunta disponibilitatea urmatoarelor oferte de locuri de munca:

GEOTESTING CI

Angajeaza absolvenţi pentru activitati de birou si teren –  inginer geolog/geofizician. Persoanele interesate sunt rugate sa depuna CV sau scrisoare de intentie  la adresele:

www.geotesting.ro
office@geotesting.ro;
geotestingci@yahoo.com

DEPARTAMENTUL DE GEOFIZICA al Facultatii de Geologie si Geofizica

anunta disponibilitatea a 12 locuri de munca in cadrul companiei PROSPECTIUNI S.A. – Bucuresti. Job-urile includ pozitii de inginer geofizician responsabil cu achizitia si procesarea datelor seismice.

Absolventii din 2019 ai specializarii Geofizica si absolventii din 2019 ai programului de Master “Applied Geophysics” care doresc sa candideze pentru job-urile respective pot trimite CV-urile pe adresele de e-mail:  bogdan.niculescu@upcmail.ro (Conf. dr. ing. Bogdan Niculescu) si andreigina@yahoo.com (Lect. dr. ing. Gina Andrei) pana pe data de 1 august 2019.

Deasemenea, absolventii din ultimii cativa ani pot sa isi exprime interesul pentru a ocupa o pozitie in cadrul companiei.


DEPARTAMENTUL DE GEOFIZICA al Facultatii de Geologie si Geofizica

anunta disponibilitatea a 12 locuri de munca in cadrul companiei de servicii pentru industria de petrol si gaze WEATHERFORD – Ploiesti. Job-urile respective includ atat pozitii de Field Engineer (inginer pe statii de carotaj geofizic pentru operatiuni in sonde netubate si tubate) cat si pozitii de Log Analyst / Petrofizician (interpretarea complexa a diagrafiilor geofizice).

Absolventii din 2019 ai specializarii Geofizica si absolventii din 2019 ai programului de Master “Applied Geophysics” care doresc sa candideze pentru job-urile respective pot trimite CV-urile in limba engleza pe adresele de e-mail:  bogdan.niculescu@upcmail.ro (Conf. dr. ing. Bogdan Niculescu) si andreigina@yahoo.com (Lect. dr. ing. Gina Andrei) pana pe data de 1 septembrie 2019. Interviurile vor avea loc in cursul lunii septembrie 2019.


DEPARTAMENTUL DE INGINERIE GEOLOGICA al Facultatii de Geologie si Geofizica anunta disponibilitatea urmatoarelor oferte de locuri de munca:
 
Laboratorul LCA Consulting &Assistance
Angajeaza personal feminin (cu sau fara experienta) pentru activitati de birou, absolvente sau in curs de absolvire, inginer geolog/geofizician. Persoanele interesate sunt rugate sa depuna CV sau scrisoare de intentie gtfcristi@laboratorlca.ro (www.laboratorlca.ro) si sa se programeze la interviu:
Cristian Postîrnăceanu
General Manager @
Laborator Consulting & Assistance

(+40) 0726.199.777
Bdul 1 Mai Nr. 60A, 077020,
Com. Berceni, jud. Ilfov

 
Compania GEOLOG – Surface Logging  angajeaza absolventi si masteranzi ai Facultatii de Geologie si Geofizica pentru pozitiile de  “Mud Logger” si inginer de teren  in Romania si strainatate. Studentii din ultimul an de facultate sunt de asemenea incurajati sa aplice.

Persoana de contact:

Geol. Valentin Cojocaru (v.cojocaru@geolog.com) – District Manager – Eastern Europe.

https://www.geolog.com/

Pentru detalii consultati documentul atasat aici.


DEPARTAMENTUL DE INGINERIE GEOLOGICA al Facultatii de Geologie si Geofizica anunta disponibilitatea urmatoarelor oferte de locuri de munca:
 
Firma SEARCH CORPORATION
Angajeaza INGINERI GEOLOGI cu sau fara experienta în domeniul Laboratoarelor de încercãri geotehnice. Salariu 3000 RON brut + bonuri de masa. Locatie –  localitatea Pantelimon, transport asigurat.
Cei interesati sunt rugati sa depuna CV si/sau scrisoare de intentie la adresa de mail: daniela.pop-coman@searchltd.ro,
Tel. 0727810685

Departamentul de Geofizica va face cunoscute 2 oportunitati de angajare ca Asistent Cercetare (AC – S) in cadrul Institutului Geologic al Romaniei – Observatorul Geomagnetic Surlari. Este necesar ca aplicantii sa fie geofizicieni si absolventi ai programului de Master APPLIED GEOPHYSICS sau studenti in anul II in cadrul acestui program. Persoanele interesate pot lua legatura cu Conf. dr. ing. Bogdan Niculescu (bogdan.niculescu@upcmail.ro) sau Lector dr. ing. Gina Andrei (andreigina@yahoo.com).


DEPARTAMENTUL DE INGINERIE GEOLOGICA al Facultatii de Geologie si Geofizica anunta disponibilitatea urmatoarelor oferte de locuri de munca:

Firmă de servicii geotehnice angajeaza inginer geolog, cu sau fara experienta, pentru lucrul intr-un laborator geotehnic de pe Platforma Magurele (Ilfov). Detalii la nr. de telefon 0722 375 429 (ing. geol. Nedelcu Paul)


 
Interhship internațional Turcia internship internaț.Turcia